­
Workshop

Beilen, november 2018

Wat een heerlijke zomer en najaar hebben we gehad. Prachtig zonnig weer en heel veel lieve en hartelijke gasten. Gasten voor 1 nachtje, gasten voor een vakantieweekje en ( vaste ) gasten die voor hun werk in de buurt een slaapplaats bij ons vonden.
Ook kinderen hebben we mogen verwelkomen met hun ouders en dit vonden we ook reuze gezellig.

Wanneer we de reviews lezen krijgen we een warm gevoel en geeft ons de juiste stimulans om door te gaan met de B&B welke wij met zoveel plezier runnen.


Ook de kritische opmerkingen houden ons scherp en hebben we een aantal dingen aangepast aan de uitgesproken wensen.

Zo bieden we op alle kamers nu een koelkastje aan en staat er minstens 1 luie stoel op elke kamer. Onze fietsen zijn ook al veelvuldig gebruikt om een tochtje te maken of om naar het dorp te fietsen voor een boodschap of restaurant.

De tuin ( en de altijd klussende Pierre) wordt door velen gewaardeerd en ook de schildpadden
komen geen aandacht te kort. Niet alleen B&B gasten hebben we mogen begroeten maar ook degene die een workshop hebben gevolgd in onze prettige workshopruimte. Het werken met vooral natuurlijke materialen geeft ons beide veel voldoening en plezier maar ook anderen blijkt door de vele animo. Niets leuker dan creatief bezig te zijn samen in een ontspannen sfeer. Aanvulling met High tea of lunch of eigen gemaakte taart ? Roept u maar…
We beleven nu de herfst en onze tuin is winterklaar gemaakt met lieve hulp van vrienden en familie en de bloembollen zijn geplant.

De verwarming gaat weer aan ook op de kamers en de pantoffeltjes van onze gasten vinden we onder de logeerbedden. Extra verlichting sieren de kamers en straks is er een heus kerstboompje te vinden. Kortom …u bent van harte welkom ook in de winter in onze B&B!

Hartelijke groet Pierre en Anja

Heeft u een vraag of wilt u gewoon informatie?
Bel ons 0593-527236  M: 06-52266433

 

­