­
Nieuwsbrief

Februari 2022

Na een relatief stille winter, tot nu toe zonder sneeuw en strenge vorst beleven we nu eind februari een beetje voorjaar. De voorjaarsbolletjes beginnen te bloeien en we worden ’s ochtends gewekt door de vogeltjes die ook voorzichtig aan weer uitbundig durven te fluiten.
Weg geweest zijn de vogeltjes niet maar tja we hebben ze dan ook reuze verwend.
Onze bosrijke tuin is voor veel vogels een lievelingsoord geworden en als er dan ook nog iets te halen valt….vul zelf maar in.

Langzaam aan druppelen er reserveringen binnen voor het voorjaar en zomer. Wij zijn er klaar voor! Onze nieuwe houten tuinset, dicht bij het gezellige kippenhok, heeft een waterdichte overkapping gekregen zodat er lang buiten getafeld kan worden. Desgewenst kan er ontbijt worden geserveerd wanneer de temperaturen weer oplopen. Onze kippetjes leggen weer volop eieren en krijgen nieuwe vriendjes dit voorjaar. We weten dat dit gepaard gaat met soms een felle strijd wegens het bepalen van de pikorde maar dat zullen we goed in de gaten houden.

Een ander leuk nieuwtje is dat onze vriend Marc Delobel met de Pinksterdagen hier in onze tuin zijn prachtige schilderijen zal tentoonstellen. (NB Wie hier al vaker gelogeerd heeft weet dat we op de kamers muurschilderingen hebben van zijn hand. Hier zijn we erg blij mee.) Er is zondag 5 en maandag 6 juni vrije toegang om deze tentoonstelling te gaan bezoeken en er is gelegenheid om rustig even in de tuin te gaan zitten met een kopje koffie of thee.

Nader bericht en openingstijden volgen. Nu al zin in !

Zie hier alvast een paar foto’s van Marc’s werk.

We zien elkaar hopelijk gauw.

Van harte welkom.

Hartelijke groet Pierre en Anja

 

 

 

 

De locatie van onze Bed & Breakfast

Heeft u een vraag of wilt u gewoon informatie?
Bel ons 0593-527236  M: 06-52266433

 

­