­
Workshop

November 2020…een rare tijd….


Het is alweer november en de dagen opvallend korter en de temperatuur een stukje lager…. en Covid 19 speelt in ieders leven een grote rol. De behoefte om er lekker even tussen uit te zijn leeft bij veel mensen. Onze deuren staan gewoon open voor u en alles doen we op gepaste wijze en afstand….

Hoe lekker is het om de sleur te doorbreken en in eigen land een andere omgeving te ontdekken.

Overdag er op uit trekken om te wandelen of te fietsen en de avonden gezellig en warm door brengen in een comfortabele kamer en ’s nachts heerlijk lang slapen op 1 van onze luxe boxspringbedden….

‘s avonds gaat de verwarming een paar graden hoger en bij een prettige sfeerverlichting kunt u genieten van een boeiend programma op tv, leest u op bed eindelijk dat boek waar u maar niet aan toe komt, of speelt u misschien wel een gezelschapsspel aan de hoge tafel, of legt een puzzel…of…..u vult het vast en zeker in met uw favoriete bezigheden…

Ja zult u zeggen, de kamer zal dan misschien wel oké zijn maar waar eten we dan nu de restaurants gesloten zijn. Ook dat kan op de kamer. Op alle kamers is een magnetron + koelkastje aanwezig en servies + bestek, dus kunt u uw eigen meegebrachte maaltijd verwarmen of genieten van de bezorgservice welke vele restaurants aanbieden.

En is Pierre thuis? Dan maakt hij op verzoek gerust voor u een lekker eenpansgerecht.

Kortom. Ook in deze komende wintermaanden is het fijn om er even op uit te trekken en naar Drenthe te komen. U bent van harte welkom!

Herfstige groet Pierre en Anja

 

De locatie van onze Bed & Breakfast

Heeft u een vraag of wilt u gewoon informatie?
Bel ons 0593-527236  M: 06-52266433

 

­