­
Nieuwsbrief

Herfst 2021

Wat hebben we weer een gezellige zomer gehad met onze gasten. Een aantal gasten gaf aan voor het eerst een B&B geboekt te hebben en een hele leuke ervaring rijker zijn geworden!

Dat is voor ons als B&B eigenaren natuurlijk uiterst fijn om te horen. En wat een verschillende mensen…

De ene gast is graag op zich zelf, de ander maakt graag een praatje, en weer een ander is benieuwd naar leuke en lekkere restaurantjes of activiteiten of fiets – en wandelroutes in de buurt.
De terugkerende gast is al wat meer bekend in Beilen en omgeving, voelt zich al lekker thuis en neemt vanzelfsprekend dezelfde plaats in aan de ontbijttafel.

Ook ik als geboren en getogen Drent hoor verrassende tips betreft leuke adresjes in Drenthe. Al die tips kunnen natuurlijk weer doorgespeeld worden aan de andere gasten maar ook wij zelf hebben bijvoorbeeld wel s een uitje gepland of een restaurant bezocht op advies van de gast.

Dit maakt ons werk onder andere zo leuk, maar vooral het ont-zorgen voor een tijdje is het allerfijnst om te doen.Het is nu weer tijd om van onze eigen geoogste vruchten de jammetjes te maken en de Lindehoning bij de plaatselijke Imker te halen…en….de tuin zo langzamerhand weer winterklaar te maken.

Een nieuw seizoen is aangebroken…

Graag tot gauw.

 

 

 

De locatie van onze Bed & Breakfast

Heeft u een vraag of wilt u gewoon informatie?
Bel ons 0593-527236  M: 06-52266433

 

­