­
Workshop

Januari 2021

Toen we in november 2020 de laatste Nieuwsbrief schreven, hadden we gehoopt dat we aan het begin van 2021 ietwat vrolijkere berichten konden schrijven….maar jammer genoeg…we hebben helaas met z’n allen een nare tijd uit te zitten en staat het behouden van onze gezondheid hoog boven aan het lijst van een ieder.

Een handjevol gasten hebben we een overnachtingsplek kunnen aanbieden. Het betreft gasten die om praktische redenen een plekje zoeken. Denk bijvoorbeeld aan werk, training of mantelzorg.

We begrijpen het natuurlijk wel want het toerisme ligt immers helemaal op z’n gat. Wandelen en fietsen in Drenthe is misschien toch wat fijner met hogere temperaturen en wanneer je nergens een kop koffie of lunch kunt gebruiken onderweg,  is het al snel minder aantrekkelijk.

Maar…we laten de moed niet zakken hoor. We hebben de tuin weer winterklaar gemaakt dus laat het voorjaar maar komen. Hier en daar de boel wat opgefrist in de kamers en we zijn met leuke nieuwe projectjes bezig om het “oergezellig” te maken in- en om onze Logeertuin.

Verder zet ik, Anja, dit jaar een punt achter mijn hobby; het verzamelen en uitlenen van toneel- en feestkleding. Het neemt een grote ruimte in beslag welke we graag anders willen gaan gebruiken.

( zie ook kledingverhuur > > >)

Jullie horen het! Onze energie stroomt en we verheugen ons op een mooi voorjaar en zomer waarin we jullie gaan ontmoeten en jullie Drenthe gaan begroeten.

Graag tot gauw,

Pierre en Anja

 

De locatie van onze Bed & Breakfast

Heeft u een vraag of wilt u gewoon informatie?
Bel ons 0593-527236  M: 06-52266433

 

­