­
Workshop

Nieuwsbrief  augustus 2020

Na een stille periode nu een gezellig drukke periode.Mensen ontdekken Nederland opnieuw en......ontdekken de uniekheid van een B&B.....

Meerdere gasten lieten weten voor het eerst een B&B te boeken en als je dan na het verblijf hoort dat ze blij verrast zijn, stemt ons dat ook blij. Er gaat immers niets boven tevreden gasten.
En wat een verschillende gasten ontmoeten we. Jong en oud, zussen, echtparen, moeders en dochters, zakenmensen of vrienden en allemaal zijn ze met een ander doel beland in ons mooie Drenthe.

Tijdens het verblijf laten de gasten vaak weten wat ze gaan ondernemen en niets liever luisteren we naar deze verhalen. Soms worden er ook tips gevraagd over mogelijke leuke uitjes en dan is het fijn dat wij onze provincie al aardig goed kennen en ook onze informatie folders hierbij goed kunnen helpen.
Gasten attenderen ons ook vaak op een idee bv een mooie tentoonstelling in een museum, een mooie wandel of fietsroute, lekker zelfgemaakte jammetjes bij kraampjes aan huis en leuke eetadresjes.
Waar de ene gast graag op zichzelf is, gaat de andere graag een praatje aan en beide is oke voor ons. De gast mag immers haar of zijn verblijf zo invullen als die zelf wil want pas dan voel je de vrijheid van een B&B met eigen toegang.

De ontbijttijden doen we in overleg en nu in de Corona tijd is het soms even puzzelen zodat ieder op gepaste afstand van andere gasten kan ontbijten maar dat gaat prima. Met het fraaie weer hebben al menige gasten ontbijt op het terras genoten.

Wij gaan graag door met het ontvangen van gasten en rekenen op een mooie nazomer in september en oktober. De eerste boekingen zijn al gedaan !

 

De locatie van onze Bed & Breakfast

Heeft u een vraag of wilt u gewoon informatie?
Bel ons 0593-527236  M: 06-52266433

 

­