­

November 2019

Wat een fijne zomertijd hebben we gehad met onze gasten.Heerlijk genieten van het verzorgen en de drukke tijden voor ons als gastheer en gastvrouw.
Dit jaar hebben we ook kinderen over de vloer gehad. Op onze site staat dat we niet ingericht zijn op verblijf voor kinderen maar het blijkt dat het prima kan als er zelf wat voorzieningen als bv kinderbedje wordt meegenomen.
Voor de wat grotere kinderen kunnen we zo een bed bijplaatsen op de kamer.De kinderen banjeren lekker rond in de tuin en bezoeken onze kipjes of vergapen zich aan de schildpadden in de omheinde vijver. En hoe leuk is het om voor een druk gezin lekker een ontbijtje te verzorgen zodat iedereen even “ontzorgd” is.

Nu is de herfst alweer gestart en de tuin is winterklaargemaakt. Er is goed gesnoeid en momenteel ligt overal blad verspreid door de tuin. We vinden het niet de fraaiste tijd van het jaar in de tuin maar we weten dat goed snoeiwerk straks weer een mooie tuin oplevert.
De vogeltjes worden alweer lekker door ons verwend. Misschien nog wat te vroeg, maar het is zo fijn om ze af en aan te zien vliegen naar onze vetbollen en pindakaaspotjes.De walnootbomen hebben vorig jaar een snoeibeurt gehad en hebben dit jaar weinig walnoten opgeleverd.
We hadden ook minder nieuwsgierige eekhoorntjes in de tuin. Een stelletje bezoekt ons bijna dagelijks. Ze zijn zo schattig en mooi en we hebben ze al menigmaal op de foto vast kunnen leggen.

De gasten blijven ook in het najaar en winter welkom bij ons in de B&B. De dekbedden zijn vervangen voor de iets dikkere variant en als het straks echt gaat vriezen, gaan we voor de winterdekbedden.De kamers zijn lekker knus warm te maken en straks in december zal het kerstboompje op de kamers extra sfeer geven. Het voelt altijd heel huiselijk als we de pantoffeltjes of dikke sokken van de gasten zien liggen op de kamers.
Kortom ook in de wintertijd zijn jullie van harte welkom of het nou een lang of kort verblijf is.

Graag tot gauw ! Groetjes
Pierre en Anja
Pagina sluiten > > >

De locatie van onze Bed & Breakfast

Heeft u een vraag of wilt u gewoon informatie?
Bel ons 0593-527236  M: 06-52266433

 

­