­

Januari 2020

Het nieuwe jaar is weer van start. Tot nu toe geen hele koude winterse dagen gehad, maar hopelijk zien we binnenkort toch nog sneeuw en bevroren ramen. Op de kamers is het heerlijk warm en knus en is het verblijf lekker comfortabel.

Als we even terugblikken op 2019. Het was een mooi en bijzonder jaar. We hebben zoveel verschillende gasten met verschillende doelen en verhalen te logeren gehad. Het blijven stuk voor stuk fijne ontmoetingen. Soms van korte duur, maar we hebben ook weekgasten mogen ontvangen. Echt gezellig!

Op de kledingzolder hebben we veel leuke uurtjes beleefd met degene die iets speciaals te vieren had of iets unieks zocht voor bijvoorbeeld een toneelvoorstelling. Het blijft een leuke hobby! Ook gingen er weer veel dames de deur uit met een zelfgemaakte creatie na het bijwonen van een workshop.

In maart staan de 1e workshopavonden weer gepland. We rekenen weer op gezellige en creatieve avonden. Bij belangstelling; zie het workshopschema 2020.

Wij zijn ondertussen altijd bezig om te bedenken hoe we onze gasten wellicht nog meer van dienst kunnen zijn. Binnenkort gaan we naast vegetarische en glutenvrije ontbijt ook vegan ontbijt aanbieden als onze gasten dat wensen.

En omdat op maandag en dinsdag weinig tot geen restaurantjes in het dorp zijn geopend, kunt u op korte termijn ook bij ons op deze dagen een eenvoudige huisgemaakte pastaschotel bestellen.

Zodra het zover is zullen wij dat zeker laten weten. Met enthousiasme gaan we verder met het ontvangen van onze gasten, workshoppers en feestgangers.

Graag tot aan de Hijkerweg!

Pierre en Anja
Pagina sluiten > > >

De locatie van onze Bed & Breakfast

Heeft u een vraag of wilt u gewoon informatie?
Bel ons 0593-527236  M: 06-52266433

 

­