­

Maart 2020Voorjaar werkstuk

Tja en dan is het 25 maart 2020 en is het 3 jaar geleden dat we onze B&B hebben geopend…….maar het is ineens heel stil in de B&B.

De maatregelen irt corona brengt dit helaas met zich mee. Niet dat we moeten sluiten, maar elke logé heeft zo zijn of haar doel en als dat bv een activiteit of feest is welke niet doorgaat…of je bent nu ineens thuiswerker….dan is logeren in Beilen ineens geen uitje meer of fijne overnachtingsmogelijkheid.

Maar mocht u om wat voor reden dan ook, toch graag bij ons willen overnachten; dit kan en mag met inachtneming van goede hygiëne en de algemene omgangsregels.

Wij verzorgen het ontbijt, zolang als nodig, op de kamer, en naast het kunnen bereiden van een warme maaltijd op de kamer ( magnetron) bieden wij tegen een redelijke vergoeding ook een eenvoudige maaltijd aan op verzoek.

Dus schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden. U bent van harte welkom.

Intussen werken we veel in de tuin en genieten van het mooie weer.

Pierre heeft een nieuw buitenverblijf getimmerd voor onze kipjes waar ze lekker in lopen te scharrelen. Beetje bij beetje wordt het onkruid gewied en komen de kleuren van de planten en het frisse groen van de bomen tevoorschijn.

De schildpadjes steken af en toe hun kopjes alweer boven het water en de vogeltjes beginnen voorzichtig aan te zoeken naar een geschikt vogelhuisje of struik waar ze lekker in kunnen nestelen.

Laten we hopen op een prachtige voorjaar en zomer met veel leuke gasten!

En het belangrijkste: pas goed op jezelf en elkaar en blijf gezond.
Pagina sluiten > > >

 

De locatie van onze Bed & Breakfast

Heeft u een vraag of wilt u gewoon informatie?
Bel ons 0593-527236  M: 06-52266433

 

­