­

KLEDINGVERHUUR

Januari 2021

Heel veel jaren heb ik plezier beleefd aan het verzamelen en uitlenen van toneel-en feestkleding. Wat ooit begon met een grote kist met wat verkleedartikelen werd een heuse kamer vol met kleding, hoedjes, pruiken, brillen, stola’s, tassen en heel wat meer…..

Zelf speel ik al sinds mijn 14e jaar bij afwisselende toneel-en cabaretverenigingen en dat blijf ik ook zeker doen. Een kleine selectie van mijn verzameling wil ik dan ook graag behouden.

Nu ga ik er dus grotendeels afstand van doen. Mocht er belangstelling zijn om iets over te nemen voor bv je eigen toneelclub, voor een feestje, thema –workshops of wat dan ook….

Mail gerust voor een afspraak naar delogeertuin apestaartje ziggo.nl

Over de prijs worden we het vast wel eens want ik hoef echt niet de hoofdprijs. Ik maak liever iemand blij met de spullen dan dat ik ze bij de vodden gooi.

Ik plaats geen foto’s want daar is geen beginnen aan maar om een indruk te geven:
Ik heb slipjassen, boerenkielen, bloemetjesjurken, overalls, glitter-jasjes en jurken, zwarte herenkostuums, kanten bloesjes jaren uit de jaren 50-60, spencers, gala -en trouwjurken, uniformen, pruiken, stropdassen, flower-power broeken en blouses….echt te veel om op te noemen.

NB ivm de coronatijd zal ik pas de afspraken maken wanneer het weer wat veiliger is om elkaar te ontmoeten want de ruimte is maar beperkt en anderhalve meter afstand van elkaar houden is dan lastig.

Ik zie jullie reactie graag tegemoet.

Hartelijke groet Anja

 

 

Heeft u een vraag of wilt u gewoon informatie?
Bel ons 0593-527236  M: 06-52266433

 

­