­

KLEDINGVERHUUR

Iedereen heeft wel ’s een gelegenheid (of creëert er zelf eentje ) waarvoor je gevraagd wordt om je te verkleden.Wie kent niet de thema-, verjaardag-, en buurtfeestjes of carnaval waar iedereen verkleed verschijnt om het feest compleet te maken.

Soms lukt het om iets te vinden in je eigen kast, of aan te schaffen in de feestwinkel maar hoe prettig is het om lekker rond te mogen snuffelen tussen een hele verzameling kleding, iets uit te zoeken, te passen en de kleding voor deze ene gelegenheid te kunnen huren.

Voel je welkom in mijn verzamelruimte; vol met bijzondere kleding, pruiken, brillen, petten, hoeden, enzovoort! Ook voor toneelgroepen is het de ideale plek om te kunnen slagen voor een outfit welke past bij de rol.

Ik hanteer kleine huurprijzen en was de gebruikte kleding zelf ( NB sommige kleding moet naar de stomerij en stoomkosten worden hiervoor doorberekend).Een gemiddelde huurprijs voor een kledingstuk bedraagt € 5,00 per stuk.Bij interesse ben ik per mail of telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.Ik hanteer bewust geen openingstijden omdat ik op deze manier persoonlijke aandacht kan hebben voor jou als klant.

Ik zie jullie graag!

 

Heeft u een vraag of wilt u gewoon informatie?
Bel ons 0593-527236  M: 06-52266433

 

­